Konink Uitvaartbegeleiding

Konink uitvaartbegeleiding is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Persoonlijk, integer en respectvol zijn voor ons de kernwoorden.

De jarenlange ervaring, betrokkenheid en punctualiteit staan garant voor een afscheid in stijl, geheel passend bij de wensen van de overledene en/of nabestaanden.

Ons team bestaat uit drie gediplomeerde en representatieve uitvaartleiders: Jessica Konink-ten Voorde, Frank van der Kolk en Marcel Koops. In samenwerking met ons eigen betrokken uitvaartverzorgingsteam zijn wij u graag behulpzaam bij het verzorgen van de uitvaart van uw overleden dierbare. Wij ontzorgen nabestaanden, zodat zij bezig kunnen zijn met wat op dat moment belangrijk is; afscheid nemen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of over de vele mogelijkheden die Konink Uitvaartbegeleiding en ons uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys te bieden heeft?
Kijk dan eens op onze website Konink Uitvaartbegeleiding of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 074-2670054 en per mail via info@koninkuitvaartbegeleiding.nl